Konekorjaamopalvelut

Konekorjaamo tarjoaa laitekohtaisia huoltopalveluita

Oulun konekorjaamo tarjoaa laitekohtaisia huoltopalveluja mm. venttiileille ja niiden toimilaitteille, pyöriville laitteille (sekoittimet, pumput, puhaltimet ja teollisuusvaihteet), nuohoimille ja hydraulisille laitteille. Oulun konekorjaamo on toiminut teollisuuden laitehuolloissa jo vuodesta 1984 lähtien.

Venttiilihuollot

Konekorjaamo toteuttaa venttiilihuollot kaikenlaisille venttiileille sekä niiden toimilaitteille. Työ voidaan suorittaa joko konekorjaamolla tai paikan päällä kohteessa. Korjaamolla on valmiudet suorittaa koneistus-, hionta ja kokoamistöitä sekä täytehitsauksia, testauksia jo koestuksia. Venttiilien tiiveyskokeet voidaan tehdä myös huoltokohteessa esim. laitoksen huoltoseisokin aikana.

Korjaamon venttiilihuoltopalvelu:

  • Venttiilien irrotus ja kuljetus korjaamolle (tai asiakkaan toimitus)
  • Venttiilien purku, puhdistus ja silmämääräinen tarkastus
  • Kunnostus, koneistus, varaosien vaihto ja maalaus
  • Tiiveystesti
  • Kuljetus paikalleen ja asennus
  • Raportointi

Oulun konekorjaamo suorittaa myös venttiilien tiiveyskokeita standardin FSF 4130 mukaisesti ja tarkastaa varoventtiilien asetuspaineita Inspecta Oy:n tai Dekra Oy:n valvomana. Venttiilien huollot dokumentoidaan.

Pyörivien laitteiden huollot

Asennus N&H Service Oy:llä on vahva asiantuntemus pyörivien laitteiden huolloista. Yhtiö on tehnyt pyörivien laitteiden huoltoja jo 1980-luvulta lähtien.               

Pumput

Konekorjaamo tekee erilaisten pumppujen huollot sekä kentällä että korjaamolla. Pumppuihin tehdään korjaamolla laakereiden tarkastus, akselin linjaus, suoruuden tarkastus ja tarvittaessa tiivisteiden uusiminen ja pintakäsittely. Konekorjaamo tekee myös useille asiakkaille pumppujen ennakkohuolto- ja asennustöitä.

Puhaltimet

Puhaltimiin tehdään mm. laakereiden ja moottoreiden vaihdot sekä ennakkohuoltoon kuuluvat puhdistukset ja voitelut kentällä.

Vaihteet

Vaihdehuoltoa tehdään useimmille teollisuusvaihteille yhteistyössä Katsa Oy:n kanssa.

Sekoittajat

Sekoittajin tehdään korjaamolla laakereiden tarkastus, akselin linjaus, suoruuden tarkastus ja tarvittaessa tasapainotus, sekä tiivisteiden uusiminen ja pintakäsittely.

Nuohoinhuollot

Nuohoinhuoltoja tehdään soodakattiloiden ja kiinteän polttoaineen nuohoimille. Korjaamo palvelee nuohoinvaunujen, venttiilien ja runkojen kunnostuksissa ja muutostöissä. Kentällä tehdään myös
nuohoimien ennakkohuolto ja korjaustöitä.

Hydrauliikkatyöt

Hydrauliikkahuoltoja tehdään kentällä ja korjaamolla. Oulun konekorjaamo tekee mm. sylinterien, sähkömottoreiden, venttiilien ja pumppujen huollot sekä letkujen vaihdot, vuotojen korjaukset sekä järjestelmämuutokset

Muut palvelut

Varaosa- ja kokoonpanopalvelu sekä taljojen koeponnistus

Asennus N&H Service on riippumaton valmistajista ja tekee yhteistyötä eri kone- ja laitevalmistajien kanssa. Lisäksi konekorjaamon oma varaosakoneistus täydentää varaosapalvelua.

  

Varaosan koneistusta konekorjaamolla, taljojen koeponnistusta ja elintarvikekuljettimen kokoonpanoa.

Konekorjaamon pintakäsittelytilassa voidaan suorittaa pieniä pintakäsittelytöitä. 

Valtioneuvoston käyttöasetus, (VNa 403/2008 edellyttää, että nostoapuvälineet pidetään säännöllisellä huollolla ja tarkastuksilla turvallisena koko niiden käyttöiän ajan. Vastuu huollon ja tarkastusten järjestämisestä on työnantajalla.

Konekorjaamolla suoritamme nostotaljojen määräaikaistarkastukset ja huollot. Tarkastukset ja huollot suorittaa tehtävään koulutettu henkilö. Taljat koekäytetään kalibroidussa koeponnistuspenkissä.
 
Jokainen huolto ja tarkastus dokumentoidaan tekemällä siitä tarkastuspöytäkirja. Tarkastettu talja merkitään kunkin vuoden tarkastusvärillä ja siihen kiinnitetään tarkastusajankohdan kertova metallilevy.
Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella.
Käsittelemme viestisi luottamuksellisesti mahdollisimman pian.

Nimi
Toivon yhteydenottoa
Yritys/organisaatio
Osoitetiedot
Puhelinnumero
Sähköposti
Viesti