Yritys

Kunnossapidossa 30 vuoden kokemus

Asennus N & H Service Oy on luotettava yhteistyökumppani investointiprojekteissa sekä laitteistojen asennus-, huolto- ja kunnossapitotöissä. Meillä on alalta pitkä kokemus, sillä olemme palvelleet teollisuutta ja energiantuotantoa jo vuodesta 1984. Meillä on miltei sadan huippuammattilaisen resurssi. Tämä mahdollistaa joustavan ja tehokkaan palvelun myös yllättävissä seisokki- ja laitevauriotilanteissa, jolloin tilaajalle aiheutuvat tuotannon menetykset saadaan minimoitua.

Asennus N&H 80-luvulla.

Vahvimpia osaamislueitamme ovat

Mekaaninen kunnossapito

Erilaiset pyörivät laitteet, pumput, puhaltimet, pohjapurkaimet, kaavarit, ruuvit

Kytkimet ja vaihteistot, kytkimien linjaus

Kuljettimet

Venttiilit ja toimilaitteet

Hydrauliset laitteet

 

Laatupalvelua valtakunnallisesti

Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Varsinaiset toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Torniossa mutta työkohteitamme on ympäri Suomea.

 SERTIFIOIDUT JÄRJESTELMÄT TUKEVAT TOIMINNAN LAATUA JA TURVALLISUUTTA

Asennus N&H Service Oy:llä on auditoitu, yrityskohtainen laatujärjestelmä (ISO 9001:2015). Laatujärjestelmän tavoite on taata, että asiakkaamme saavat tilaamansa palvelut laadukkaasti ja oikea-aikaisesti. Yhtiön laatujärjestelmän kehittäminen on jatkuva prosessi ja siihen meillä osallistuu koko henkilöstö yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Työturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeä osa yrityksemme toimintaa, ja organisaatiomme panostaa turvallisuusasioiden jatkuvaan koulutukseen, valvontaan ja raportointiin. Siten voimme varmistaa korkealuokkaisen työturvallisuuden kaikissa toiminnoissamme. Meillä on sertifioitu työturvallisuusjärjestelmä (ISO 45001:2018). Kuulumme Nolla Tapaturmaa Foorumiin, joka on palkinnut yrityksemme kahtena peräkkäisenä vuonna II-palkinnolla tasoluokituksessaan.

Yrityksellämme on myös sertifioitu ympäristöjärjestelmä, (ISO 14001:2015) joka tarkoittaa sitä, että yhtiö huomioi toimintansa vaikutukset ympäristöön ja pyrkii toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Yhtiö pyrkii energian kulutuksessa, päästöissä ja jätteiden tuottamisessa ympäristövaikutusten minimointiin. Yhtiö kierrättää toiminnan aikana syntyvät jätteet sekä pyrkii hankinnoissaan suosimaan ympäristöystävälisiä tuotteita. Käyttämämme sähkö on CO2-päästötöntä Carbon Free-sähköä.

Sertifikaatit on myöntänyt Det Norske Veritas -luokituslaitos ja ne edellyttävät yritykseltämme jatkuvaa laadun ja toiminnan seurantaa.

Yrityksemme on HSEQ-auditoitu vuonna 2020 pistein 604. Pisteytys on asteikolla 0...750.Tyydyttävä on tasolla 0...250, hyvä 250...450 ja erinomainen yli 450 pistettä.Pisteiden keskiarvo kaikilta 13.3.2020 on 361 pistettä.

Asennus N&H Service Oy hoitaa tilaajavastuulain mukaiset velvoitteensa moitteettomasti ja on rekisteröitynyt Vastuu Group- palveluun, josta asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat helposti tarkastaa ajantasaiset tiedot.

Olemme turvallinen ja luotettava yhteistyökumppani !

Täältä voit tutustua yrityksemme ympäristöselontekoon.  Laatu-, ympäristö- ja TTT-politiikkamme näet täältä: N&H Laatu-, ympäristö- ja TTT politiikka

 

            

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella.
Käsittelemme viestisi luottamuksellisesti mahdollisimman pian.

Nimi
Toivon yhteydenottoa
Yritys/organisaatio
Osoitetiedot
Puhelinnumero
Sähköposti
Viesti