Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen

TYÖYMPÄRISTÖN TURVALLISUUDEN PARANTAMINEN

Suomen tehdasteollisuus on rakennettu monien vuosikymmenten aikana. Käsitys työturvallisuudesta on kokenut tänä aikana valtavavan harppauksen sekä lainsäädännön että yleisen tietoisuuden kautta. Turvallinen työympäristö on tuottava ja ennen kaikkea työtapaturmia ennalta ehkäisevä. Asennus N&H Service Oy on käynnistänyt uuden palvelun koskien työympäristön turvallisuuden kehittämistä ja kunnossapitotöiden sujuvampaa suorittamista. Käsityksemme palvelun tarpeellisuudesta pohjautuu perusliiketoimintaamme, asennus- ja kunnossapitopalveluun. Noudatamme työssämme voimassaolevia standardeja ja määräyksiä. Turvallisuutta valvova viranomainen on AVI.

Kehityskohteiden tunnistaminen

Kohteiden tunnistaminen perustuu asiakkaan käyttö-, ylläpito- ja työturvallisuusorganisaatioiden näkemyksiin sekä työpaikkakatselmukseen. Näiden perusteella laadimme ehdotuksen toteutuksesta. Toteutus dokumentoidaan kuvien avulla ja jäännösriski arvioidaan kohteittain. 

KOHTEEMME

  • kulkutasot
  • kaiteet
  • rappuset, portaat ja turvaportit
  • huoltokiskot, nostopisteet
  • turvakiinnitykset ja koneiden suojat  

Toteutus

Laadimme asiakkaalle ehdotuksen toteuttamissuunnitelmasta tekemämme katselmuksen ja/tai asiakkaan näkemysten perusteella. Suunnitelman ohjenuorana ovat standardit, mutta tarvittaessa toteutamme myös yksityiskohtaisen 3D suunnittelun laskelmineen. Töiden priorisointi toteutetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Pääosin muutostyöt toteutetaan seisokkiaikaan, mutta muutostöitä voidaan suorittaa myöskin käynnin aikana asiakkaan suostumuksella. Toteutus dokumentoidaan kuvaamalla ja jäännösriski arvioidaan kohteittain.

Tarvittaessa 3D mallinnus tehdään perustuen joko paikalla tehtävään mitalla mittaukseen tai 3D skannaukseen. Tästä aineistosta tehdään suoraan valmistuskuvat.

                   Jos tunnistat kehittämistarpeita omassa työpiirissäsi , ole yhteydessä meihin niin kerromme lisää.