SERTIFIOIDUT JÄRJESTELMÄT TUKEVAT TOIMINNAN LAATUA, TURVALLISUUTTA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ


Asennus N&H Servicellä on laatu- ja ympäristö- ja työturvallisuussertifikaatit (ISO9001, ISO14001, ISO45001)

Asennus N&H Service Oy:llä on auditoitu, yrityskohtainen laatujärjestelmä (ISO 9001:2015). Laatujärjestelmän tavoite on taata, että asiakkaamme saavat tilaamansa palvelut laadukkaasti ja oikea-aikaisesti. Yhtiön laatujärjestelmän kehittäminen on jatkuva prosessi ja siihen meillä osallistuu koko henkilöstö yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Työturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeä osa yrityksemme toimintaa, ja organisaatiomme panostaa turvallisuusasioiden jatkuvaan koulutukseen, valvontaan ja raportointiin. Siten voimme varmistaa korkealuokkaisen työturvallisuuden kaikissa toiminnoissamme. Meillä on sertifioitu työturvallisuusjärjestelmä (ISO 45001:2018). Kuulumme Nolla Tapaturmaa Foorumiin, joka on palkinnut yrityksemme tasoluokituksessaan.

Yrityksellämme on myös sertifioitu ympäristöjärjestelmä, (ISO 14001:2015) joka tarkoittaa sitä, että yhtiö huomioi toimintansa vaikutukset ympäristöön ja pyrkii toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Yhtiö pyrkii energian kulutuksessa, päästöissä ja jätteiden tuottamisessa ympäristövaikutusten minimointiin. Yhtiö kierrättää toiminnan aikana syntyvät jätteet sekä pyrkii hankinnoissaan suosimaan ympäristöystävälisiä tuotteita. Käyttämme CO2-päästötöntä Carbon Free-sähköä.

Sertifikaatit on myöntänyt Det Norske Veritas -luokituslaitos ja ne edellyttävät yritykseltämme jatkuvaa laadun ja toiminnan seurantaa.

Asennus N&H Service on HSEQ-auditoitu

Yrityksemme on HSEQ-auditoitu vuonna 2020 pistein 604. Pisteytys on asteikolla 0...750.Tyydyttävä on tasolla 0...250, hyvä 250...450 ja erinomainen yli 450 pistettä.Pisteiden keskiarvo kaikilta 13.3.2020 on 361 pistettä. Yrityksemme sai parhaat pisteet mekaanisen kunnossapidon yrityksistä Pohjois-Suomen alueella.

Asennus N&H Service Oy hoitaa tilaajavastuulain mukaiset velvoitteensa moitteettomasti ja on rekisteröitynyt Vastuu Group- palveluun, josta asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat helposti tarkastaa ajantasaiset tiedot.

Olemme turvallinen ja luotettava yhteistyökumppani !

Alla olevasta linkistä tai käyttämällä oheista QR-koodiapääset tekemään turvallisuusilmoituksia


Alla olevasta linkistä voit tutustua EMAS ympäristöselontekoomme